Diego Costa: Real on meid alati suurtes finaalides võitnud, nüüd oli meie kord

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Atletico ja Reali superkarikafinaal Tallinnas.
Atletico ja Reali superkarikafinaal Tallinnas. Foto: Tairo Lutter

Euroopa superkarika võitnud Atletico pressikonverentsile ilmus esmalt veidi üllatuslikult mängu parimaks tunnistatud ründaja Diego Costa, kes sai ühtlasi ajakirjanike ees kätte vastava auhinna.

«Reali vastu mängides peab arvestama, et nad võitlevad alati ja tahavad kõiki karikaid võita. Nad pöörasid kaotusseisu eduks, aga oskasime selleks valmis olla. Olime kannatlikud ja meid saatis edu,» sõnas Costa. «Võtmesõnaks oli raske töö. Teame, et neil on andekad ja võimekad mängijad, kes võivad igal hetkel värava lüüa. Pidime end rahulikuks sundima.»

Costalt küsiti ka tema ja Sergio Ramose suhte kohta. «Imetlen teda, ta on suur mängija ja on seda aastate jooksul tõestanud. Oleme sõbrad, aga muidugi mitte platsil. Kui koondisega liitusin, aitas ta mind kõvasti. Ta tahab alati võita ja mina ka. Kõik, mis platsil toimub, jääb platsile. Mängisin Lissabonis vaid mõned minutid, tahtsin väga olla platsil 90 minutit ja seda ka tegin. Real on meid paljudes finaalides võitnud, nüüd oli aga meie kord.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles