Eesti ja Iirimaa mängu vastu tunnevad huvi suured Euroopa ajalehed

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sport-Express
Sport-Express Foto: Repro

Eesti ja Iirimaa vahelise jalgpalli EMi Tallinnas toimuva play-off’i kohtumise vastu valitseb suur meediahuvi.

«Soovijaid on kindlasti rohkem kui kohti. Mängu lähenedes tuleb neid aina juurde. Staadionile pääseb umbes 250 meeditöötajat, kuid soovijate arv võib küündida kuskil 400ni,» sõnas Eesti Jalgpalli Liidu infojuht Mihkel Uiboleht.

Kui kohal on loomulikult Eesti ja Iirimaa ajakirjanikud, siis suurt huvi tuntakse ka teistest riikidest. Staadionile on oodata näiteks tuntud Venemaa spordilehte Sport-Express, Saksamaa ühte suurimat ajalehte Süddeutsche Zeitung, Soome suurimaid lehti Ilta-Sanomat ning Helsingin Sanomat ja rahvusvaheline jalgpalliportaal ESPN Soccernet. Soovijaid on ka näiteks Itaaliast, Inglismaalt, Lätist jne.

Samal ajal on sellest nädalast täies hoos ka piletite müük Dublinis toimuvale Iirimaa – Eesti mängule. Seni on endale pileti lunastanud umbes 450 eestlast (nende seas ka koondise tšarterreisidel osalevad inimesed – toim.).

«Arvatavasti võib see number lõpuks jääda umbes tuhande inimese juurde,» täpsustas Uiboleht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles