Richards plaanib osta kriisis Honda vormel-1 meeskonna

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petter Solberg (paremal) ja David Richards
Petter Solberg (paremal) ja David Richards Foto: HŒkon Mosvold Larsen
Prodrive´i meeskonna omanik David Richards kinnitas, et plaanib päästa kriisis sipleva Honda vormel-1 meeskonna.

Pärast seda, kui Jaapani autotootja Honda tegi teatavaks uudise, et müüb oma vormel-1 tiimi, peeti 56-aastast Richardsit meeskonna päästeingliks, kuna viimane olevat alati tahtnud oma meeskonda autospordi kuninglikus sarjas sõitmas näha, vahendab f1.sponest.com.

Richards asub praegu Lähis-Idas ning peab läbirääkimisi äripartneritega, kellega koos võiks Honda soetada.

«Lähis-Idas elab hulk inimesi, kes on mind vähemalt viimase aasta jooksul pidevalt toetanud vormel-1 pääsemisel,» sõnas Richards «Me peame olema ühisel meelel, kui aeg selleks küps.»

«Kui sa taipad, milline vastutus sulle lasub, kui paljude töötajate tulevik sinust oleneb ning kui palju raha selleks kõigeks vaja on, siis peavad investorid enne otsuse langetamist palju mõtlema,» lisas Richards. «Hetkel on majanduses rasked ajad ning enne võib minna kolm aastat, kuni kõik lõplikult taastub.»

Richards seadis vormel-1 sarjaga ühinemise oma prioriteediks siis, kui sai teatavaks uudis Subaru meeskonna lahkumisest ralli MM-sarjast. Kuna Prodrive´i meeskond kaotas oma konstruktori, on tema tiimi osalemine järgmisel hooajal küsimärgi all.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles