PM Saksamaal. Østberg: pean veel testikatse šokist üle saama

Karl Mihkel Eller, Bostalsee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Østberg
Mads Østberg Foto: Andre Lavadinho / imago/PanoramiC

Pärast Kris Meeke'i vallandamist Citroëni esisõitjaks saanud norralane Mads Østberg loovutab Saksamaal oma positsiooni Craig Breenile. Põhjus nimelt selles, et norralane pole kaks aastat Saksamaa asfaldil sõitnudki.

«See on täiesti aus otsus, Craigil on siin rohkem kogemusi. Olen rõõmuga teine sõitja, üritan lihtsalt tema tuules hakkama saada ning probleeme vältida. Auto tundub imeline, aga mul on veidi veel raskusi ning pean seetõttu veel kohanema,» sõnas norralane pressikonverentsil.

Nõnda võttis Østberg ka testikatset rahulikult, olles üheksas. «Kui oled kaua eemal olnud, siis võtab see veel aega. Pean veel testikatse aegade nägemisel šokist üle saama. Need olid tõesti kiired ajad,» sõnas ta.

Ühtlasi on veidi selgemaks saanud ka norralase tulevik - pärast Soome ralli teist kohta sõlmis Citroën temaga aasta lõpuni kindla lepingu, mida suure tõenäosusega ka pikendatakse. «Minu hooaeg algab nüüd! Kindlasti on nüüd palju kindlam tunne,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles