Schumacheri mänedžer lükkas järjekordsed kuulujutud ümber

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: STRINGER / REUTERS

Kuigi Šveitsi ajalehe L’illustreni andmetel kolib seitsmekordne vormel-1 maailmameister Michael Schumacher Šveitsist Hispaaniasse Mallorcale, lükkas Schumacheri mänedžer Sabine Kehm selle väite ümber.

L’Illustreni andmetel ostis Michaeli abikaasa Corinna Schumacher Andtratxi linnakesse 30 miljoni euro eest villa. Kehm kinnitas, et villa osteti, ent: «Schumacheri perekonnal pole Mallorcale kolimise plaani,» teatas Kehm AFP-le.

Segaduse tekitajaks tundub olevat aga Andratxi linnapea Katia Rouarch. Kuigi L’illustreni väitel teatas linnapea, et Schumacherid kolivad Mallorcale, proovis linnapea öelda, et perekond on linnakesse teretulnud.

Kuigi AFP proovis mänedžer Kehmilt uurida ka Michael Schumacheri tervise kohta, ei soovinud Kehm meili teel seda kommenteerida.

Schumacher sai 2013. aasta detsembris Meribeli suusakuurordis kukkudes raske peatrauma, mille tõttu panid Grenoble’i haigla arstid ta kuueks kuuks kunstlikult tekitatud koomasse. Ta toodi koomast välja 2014. aasta juunis, viidi Šveitsi Lausanne’i ravile ning alates 2014. aasta septembrist on ta kodusel ravil, kuid oletatavalt liikumisvõimetu.

Vormelipiloodi tervisest on teada vaid see, et Schumacher taastub Šveitsis Glandinis asuvas kodus, mis on ümber ehitatud erahaiglaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles