Ragnar Klavan on väga lähedal lepingule Itaalia klubiga (1)

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Ragnar Klavani mängud Liverpooli punases rüüs on tõesti mängitud?
Kas Ragnar Klavani mängud Liverpooli punases rüüs on tõesti mängitud? Foto: Mike Egerton / PA Wire/PA Images/Scanpix

Kui viimastel päevadel on jõudsalt hoogu kogunud jutt Ragnar Klavani võimalikust siirdumisest Istanbuli Fenerbahcesse, siis nüüd on Eesti parim jalgpallur Itaalia meedia teatel äärmiselt lähedal lepingule Serie A klubiga Cagliari.

19-kordse Türgi meistri Fenerbahce spordidirektor Damien Comolli käis äsja Liverpoolis Klavani palkamise osas läbirääkimisi pidamas. Nende sisust teated puuduvad - küll on kindel, et lepinguni pole (esialgu) jõutud.

Täna ilmus Itaalia ajakirjandusse aga lugu, mis kuulutab, et 32-aastane Klavan on tõsiselt Itaalia Serie A meeskonna Cagliari radaril.

«Klavan oleks kaitseliini kvaliteedi tõstmiseks kahtlemata õige profiiliga mängija,» kirjutas esmalt sardegnasport.com. Kuna Cagliari on Sardiinia saare pealinn, mõjus kohaliku väljaande info usaldusväärsena. Uudises märgiti ka, et Cagliaril luhtusid kõnelused vastavalt Gremio ja Napoli keskkaitsjate Walter Kannemanni ja Lorenzo Tonelliga.

«Kuigi üleminekuakna viimaste tundidega pole liiga lihtne ka Klavani ostuga ühele poole jõuda, ollakse klubis tehingu õnnestumises optimistlikud,» lisas Sardegnasport ja märkis üleminekusummaks 2 miljonit eurot.

Vähem kui tunni aja eest teatas üleminekute vallas Itaalia usaldusväärseim ajakirjanik Gianluca Di Marzio aga oma kodulehel juba märksa konkreetsemalt: «Cagliari ja Liverpooli kõnelused Klavani ülemineku osas on jõudnud viimasesse etappi. Cagliari on väga lähedal, et saada vahetult hooaja eel enda ridadesse suurepärase CV ja kogemustepagasiga mängija.»

Cagliari Calcio tuli 1970. aastal Itaalia meistriks, 1994. aastal jõuti UEFA karikasarjas poolfinaali. Eelmine hooaeg lõpetati koduliigas 16. kohaga. Meeskonna nimekaim pallur on 36-aastane horvaat Darijo Srna, kellel lõpeb mõne päeva pärast dopingukaristus.

Serie A uus hooaeg algab juba sel laupäeval. Cagliari peab esimese mängu aga päev hiljem võõrsil Empoliga.

Klavani leping Meistrite liiga finalisti Liverpooliga kestab selle hooaja lõpuni. Ehk teisisõnu: praegu on Eesti koondise kapteni tööandjal sisuliselt viimane võimalus ta rahaks teha.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles