Henri Treial jätkab karjääri Itaalias

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Treial (valges) soovib pärast kahte edukat hooaega Karlovarskost lahkuda.
Henri Treial (valges) soovib pärast kahte edukat hooaega Karlovarskost lahkuda. Foto: cvf.cz

Eelmisel hooajal Tšehhi meistriliigas Karlovy Vary Karlovarsko klubi juures hea hooaja teinud Henri Treial oli ootamatult enne hooaja algust klubita, kuid viimasel hetkel suudeti leida hea variant Itaalia esiliigasse Mondovi meeskonda, kus juba varasemast mängimas ka Kristo Kollo.

«Olen lõppkokkuvõttes üleminekuga rahul, sest Itaalia esiliiga on ikkagi väga kõva sari. Võrreldes Tšehhi liigaga on edasiminek korralik,» sõnas 26-aastane Treial Võrkpall24.ee’le.

«Lootsin tegelikult suve alguses uue klubi leida, aga ausalt öeldes ei tehtud mulle suvel (enne Mondovit) ühtegi pakkumist välisklubidest. Viimastel nädalatel olin juba ühenduses Tartu Bigbankiga, et võõrsil klubita jäämise korral varuvariant olemas oleks,» rääkis Treial.

«Itaallastel tekkis huvi alles hiljuti, umbes nädal tagasi, ja nendega jõudsime lepinguni väga kiiresti. Ega ma kaotama küll sinna ei lähe, kaks aastat Tšehhis pluss koondiselaagrid on teinud mind kindlasti paremaks mängijaks,» lisas Treial.

Itaalias mängima asuv Treial kuulub ka Eesti koondise juurde tulevateks valikmängudeks Läti ja Kreeka vastu, kuid koondise juures on tal täita pigem varumehe roll.

Loe täispikka originaalartiklit Võrkpall24.ee lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles