Serena Williams sai vahetult enne karjääri suurimat kaotust teada, et tema poolõe tapja on vabaduses

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams
Serena Williams Foto: Tony Avelar / AP

Serena Williams rääkis nüüd, mitu nädalat pärast suurt kaotust, et vaid loetud minutit enne väljakule astumist jõudis temani info, et tema poolõe tapja on lastud vabadusse.

Johanna Konta alistas Silicon Valley Classic turniiril San Jose's esimeses ringis Williamsi 6:1, 6:0. Pärast kaotust nimetati see Williamsi karjääri kõige karmimaks kaotuseks. Kui algselt arvati, et tegu on lihtsalt Williamsi kehva vormi süü, siis nüüdseks selgus, et tegu oli pigem šoki mõjuga.

«Ma ei suutnud seda mõtet oma peast kordagi välja saada. Vahet ei ole mida tapjaga tehti või tehakse, aga see ei too minu õde mitte kunagi tagasi. See on ebaaus, et tal ei ole võimalus mind enam kunagi kallistada,» rääkis Williams BBC-le.

Williamsi poolõde Yetunde Price tapeti 2003. aastal, kui ta tapeti tulirelvaga. Price tulistati surnuks Comptonis, Los Angelesis. Temast jäi maha kolm last.Tapja Robert Maxfield sai 2006 aastal karistuseks 15 aastat vangistust.

«See on minu jaoks ülimalt raske. Eriti raske on mul mõelda tema laste peale, mida nemad tundma pidid. Tema lapsed tähendavad minu jaoks ülimalt palju ja ma armastan neid nii väga. Üritan harjutada sama asja, mida ma oma tütrele õpetan – andestama. Ma pean suutma andestada, küll ma ühel hetkel ka suudan,» arvas Williams.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles