Kalev/Cramost lahkunud Gregor Arbeti karjäär jätkub kodumaal

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gregor Arbet.
Gregor Arbet. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Gregor Arbet otsustas lahkuda Kalev/Cramost. Täna avaldas TTÜ korvpalliklubi, et 35-aastane Arbet jätkab mängimist nende võistkonnas.

Arbet esindas Kalev/Cramo värve alates 2014. aastast, kuid varem kuulus ta sama klubi koosseisu pikemat aega, esindades Kalevi värve ka aastatel 2006–2013. Arbet tuli Kalev/Cramoga seitsmel korral Eesti meistriks.

Arbetil ootab uue klubi esindamist huviga: «TTÜ võistkond on mulle ideaalseks võimaluseks oma uute tegemiste kõrval ka korvpallikarjääri jätkamiseks. Tahan anda võistkonnale juurde tarkusi oma kogemuste näol ja näidata tugevat tööeetikat, mida eelnev karjäär on mulle õpetanud.»

Meeskonna peatreener Rait Käbinil on hea meel tervitada hinnatud mängumeest TTÜ võistkonnas: «Ootame, et Gregori panus meeskonna hüvanguks kujuneb suureks mõlemal pool väljakut ning oma kogemustepagasiga aitab nii mõnelgi noorel mängijal astuda arengus sammu edasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles