Narva Trans leidis uue peatreeneri Türgist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kalev - Narva Trans.
Tallinna Kalev - Narva Trans. Foto: Tairo Lutter

Jalgpalli Premium liigas neljandat kohta hoidev Narva Trans palkas peatreeneriks Cenk Özcani.

«Tänan klubi juhtkonda mulle antud usalduse eest ning tervitan kogu meeskonda ja fänne,» sõnas türklane. «Praegu pole mõtet pikka juttu ajada, sest vaja on tööle hakata.»

Transi eelmine juhendaja Adjam Kuzjajev lahkus meeskonna juurest paar päeva tagasi teadmatus suunas. Tänaseks päevaks on kolm aastat Transi juhendanud Kuzjajev Narva naasnud, kuid klubi otsustas mehega lepingu lõpetada.

44-aastane Özcan on teise treenerina töötanud erinevates Türgi klubides, kuid 2013. aastal tegutses ta Fulhamis. Selle aasta esimesel poolel oli ta ametis Türgi esiliigaklubi Eskisehirspori abilootsina.

 

Рады представить Вам нового главного тренера клуба - Дженк Озджан (Cenk Özcan) из Турции. «Я рад стать частью клуба «Нарва Транс». Благодарю руководство клуба за оказанное мне доверие, а также приветствую всех игроков и болельщиков команды. Сегодня нет смысла много говорить, нужно сразу включаться в работу и показывать максимум того, на что способна команда.» Вперед к новым горизонтам! Добро пожаловать в Нарву, Дженк! #jknarvatrans #welcometoestonia

A post shared by JK Narva Trans (@jknarvatrans) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles