Galerii: Mario Balotelli meeldejäävamad tembud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

Inglismaa meedias on viimasel ajal saanud lemmiklapseks Manchester City jalgpalliklubi ründaja Mario Balotelli, kes pakub kõneainet nii oma hea mänguga ning ka vahest uskumatutena tunduvate tegudega väljaku kõrval.

Tema senise karjääri üheks kõrghetkeks on kindlasti pühapäevane Inglismaa liiga kohtumine, kus tema eestvedamisel alistas City 6:1 Manchester Unitedi. Balotelli sai kirja kaks väravat ja teenis vastastele ka punase kaardi, kirjutab The Sun.

Mäletatavsti kogus Balotelli selle mängu eel kuulsust sellega, et tema sõber suutis tema maja vannitoa rakettidega põlema panna.

Enne seda on ta kuulsust kogunud sellega, et ei saanud treeningul endale mänguvesti selga, palju kõneainet on tekitanud tema riietumisstiil ning ühel korral loopis ta igavuse tõttu klubikaaslasi nooltega. Loomulikult pole see veel kõik. Igatahes on ta oma 21 eluaastaga jõudnud korda saata nii mõndagi.

Vaata Balotellist galeriid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles