Video: kohe näha, et vanad sõbrad! Tänak ja Ogier nokkisid pressikonverentsil teineteise kallal

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Sebastien Ogier.
Ott Tänak ja Sebastien Ogier. Foto: WILLIAM WEST / AFP / Scanpix

Saksamaa MM-ralli reedese päeva järel peetud tavapärasel esikolmiku pressikonverentsil lõbustasid rahvast Ott Tänak ja Sebastien Ogier. Meeste omavahelisest lõõpimisest võis aru saada, et mullu üheskoos Fordi ridadesse kuuludes saadi tõepoolest headeks sõpradeks.

Tänak rääkis parajasti sellest, kuidas tema peaeesmärk oli teha puhast sõitu. «Okei, võib-olla valetasin veidi selle kohta, et ma maksimaalselt ei pingutanud, sest tegelikult sõitsin igal katsel tõesti piiri peal,» tunnistas ta.

«Aitäh sulle!» reageeris tema kõrval istunud Ogier seepeale irooniliselt.

«Selle mehe vastu pole kunagi lihtne võidelda, aga nagu olen varemgi kogu aeg öelnud, jääb ta aina vanemaks ja kaotab kiirust. Selline see elu on. Hingan sulle kuklasse,» ei jäänud Tänak vastust võlgu.

Korraks suutsid mõlemad ka tõsist nägu teha ja Becs Williamsi küsimustele vastata, ent siis läks jutt jälle käest ära. «Ott, sind ei suuda praegu vist mitte miski kõigutada?» küsis Williams.

«Ei, olen näinud, kuidas ta nutab nagu väike tüdruk,» torkas Ogier taas vahele.

«Ei usu!» teatas seepeale Williams.

«Ju ma siis olin sel päeval väga purjus,» pani Tänak jutule punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles