Klavan: Salah ja teised rääkisid mulle Itaalia kõrgliigast

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan Liverpooli ja Mohamed Salah AS Roma eest 2016. aastal mängimas.
Ragnar Klavan Liverpooli ja Mohamed Salah AS Roma eest 2016. aastal mängimas. Foto: Billy Hurst / AP

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan, kes siirdus eile Itaalia kõrgliigaklubi Cagliari ridadesse, jagas sealsele meediale esimesi muljeid.

«Linn on ilus ja fännid suurepärased. Ma ei jõua ära oodata, millal saan alustada,» sõnas 32-aastane Klavan, kes sõlmis Sardiinia klubiga kaheaastase lepingu.

Enne Cagliarisse siirdumist rääkis Klavan oma Liverpooli meeskonnakaaslastega, kes varem Itaalia kõrgliigas mänginud. «Srna (endine Horvaatia koondise kapten Darijo Srna, kes siirdus Cagliarisse samuti sellel suvel – toim) soovitas mul siia tulla. Ma kuulsin seda läbi tema kaasmaalase Lovreni. Alisson, Salah, Leiva … kõik rääkisid mulle Itaalia kõrgliigast,» märkis Klavan.

Alisson Becker, Mohamed Salah ja Lucas Leiva on kõik mingil määral Itaalia kõrgliigaga olnud seotud: Alisson ja Salah mängisid varem AS Romas ja kümme aastat Liverpoolis pallinud Leiva esindab alates 2017. aastast Rooma Lazio värve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles