Kontaveidist jagu saanud Bertens jõudis mõned tunnid hiljem poolfinaali

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiki Bertens.
Kiki Bertens. Foto: John Minchillo / AP

Anett Kontaveit (WTA 30.) pudenes Cincinnati tenniseturniiril konkurentsist eile Eesti aja järgi umbes kell 20.30, kui tunnistas kaheksandikfinaalis hollandlanna Kiki Bertensi (WTA 17.) paremust. Bertens astus uuesti lahingusse neli tundi hiljem, kui kohtus veerandfinaalis ukrainlanna Elina Svitolinaga.

Neljapäeval alanud Kontaveiti ja Bertensi mäng peatati vihmasaju tõttu ja lõpetati eile, kui Bertens 6:3, 2:6, 6:3 võidu teenis. Turniiri reeglid näevad aga ette, et veerandfinaalid peavad laupäevase võistluspäeva alguseks olema mängitud ja seetõttu ei saanud hollandlanna kahe mängu vahel ülemäära palju puhata.

Polnud vajagi, sest Bertens alistas veerandfinaalis ligi poolteist tundi kestnud mängus Svitolina (WTA 7.) 6:4, 6:3 ja sammus kindlalt nelja parema hulka, kus kohtub tšehhitari Petra Kvitovaga (WTA 6.). Teise poolfinaalpaari moodustavad rumeenlanna Simona Halep (WTA 1.) ja valgevenelanna Arina Sabalenka (WTA 34.).

Cincinnatis peetakse ka meeste üksikmängu turniir, kus poolfinaalpaarid on järgmised: Novak Djokovic (Serbia, ATP 10.) – Marin Cilic (Horvaatia, ATP 7.) ja David Goffin (Belgia, ATP 11.) – Roger Federer (Šveits, ATP 2.)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles