Räikkönen noris Rosbergi kallal: ei mõista tema otsust

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen ja Nico Rosberg 2016. aasta Bahreini GP poodiumil.
Kimi Räikkönen ja Nico Rosberg 2016. aasta Bahreini GP poodiumil. Foto: HAMAD I MOHAMMED / REUTERS

Ferrari vormel 1 meeskonna tegevsõitja Kimi Räikkönen ei saa aru, miks Nico Rosberg pärast sportlaskarjääri lõpetamist eksperdina televisioonis töötab.

Rosberg teenis 2016. aastal Mercedese meeskonnaga oma ainsa maailmameistritiitli kuninglikus vormelisarjas, kuid otsustas pärast seda karjäärile joone alla tõmmata. Peamine põhjus olevat see, et eesmärk ehk maailmameistritiitel sai raske tööga saavutatud ja motivatsiooni jätkamiseks enam polnud. Puhkama sakslane ei jäänud, sest asus peagi kanali Sky Sports juures tööle vormelieksperdina. 

«Kui ta selgitas, miks ta lõpetab, siis arvasin, et see on lahe ja sain sellest aru,» sõnas Räikkönen oma elulooraamatu esitlusel. «Nüüd seisab ta seal mikrofoniga ja ma ei mõista, miks ta just nendel põhjustel karjääri lõpetas,» jätkas soomlane.

2007. aasta maailmameister Räikkönen loobus vormel 1 sarjast pärast 2009. aasta hooaega, kuid naasis 2012. aastal ja sõidab praeguseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles