Liverpool Echo ajakirjanik: Klavan väärib kohta Liverpooli kultussangarite seas

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan fännidega patsu löömas.
Ragnar Klavan fännidega patsu löömas. Foto: Anthony Devlin / PA Wire/PA Images

Liverpooli jalgpalliklubi tegemistega hästi kursis oleva ajalehe Liverpool Echo ajakirjanik James Pearce kirjutas: «Klavan ei roninud kunagi ise rambivalgusse, aga väärib kohta Liverpooli kultussangarite seas.»

Liverpooli kultussangarite hulgas saavad kohad mängijaid, kes olid alahinnatud ja kes polnud alati tähelepanu keskpunktis ning kelle kallal vastasmeeskonna fännid end lõbustasid. Kuid kõik need mängijad lahkusid Liverpoolist kangelastena. Täpselt nagu Ragnar Klavan. Eelnevalt on kultussangarite sekka nimetatud sellised eksliverpoollased, nagu näiteks Jerzy Dudek, Igor Biscan, Vladimir Smicer, Dirk Kuyt ja paljud teised.

Pearce märkis Liverpool Echo loos, et Klavan polnud Liverpoolis tavaline kuulus jalgpallur, sest eestlase transpordivahendiks esimestel päevadel oli auto Smart. Ajakirjanikega suheldes polnud Klavan pika jutu mees – kümme minutit vestlust oli tema jaoks juba liig mis liig.

Eesti jalgpallikoondise kapten Klavan siirdus eile Itaalia kõrgliigasse, kui sõlmis Sardiinia klubi Cagliariga kaheaastase lepingu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles