Klavani värske juhendaja: ma pole temaga veel kohtunud, aga räägitakse, et ta on hea!

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan.
Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ragnar Klavani värske koduklubi Cagliari Calcio peatreeneri Rolando Marani sõnul pole ta veel eestlasega kohtunud, ent Klavani kogemus on meeskonnale hindamatu väärtusega.

«Ta on väga oluline mängija, kellel on väga palju kogemusi. Ma pole veel temaga kohtunud, aga mulle on öeldud, et ta on väga motiveeritud. Räägitakse, et ta on hea,» osutas Maran Klavani soovile rohkelt mänguaega teenida. 

Maran rääkis pressikonverentsil, et klubi on teinud kõik endast oleneva, et meeskonda võimalikult palju värskeid nägusid tuua, ent ka tuumikut säilitada. «Oleme teinud head tööd. Meile on jäänud olulised mängijad, kuid oleme suutnud ka oma taset tõsta. Nüüd peame meeskonnaks kokku sulanduma, põhi on selleks hea.»

Esimese kohtumise peab Cagliari juba homme, kui kohaliku aja järgi kell 20.30 kohtutakse Empoliga. Esimene mäng tõelise suurklubi vastu toimub aga 16. septembril, kui võõrustatakse AC Milani.

Kes aga homme platsile pääseb, ei soostunud Maran veel avalikustama. «Mul on veel kahtlusi, pean veel mõned otsused tegema. Kas Klavan mängib? Mulle öeldi, et ta on valmis mängima. Ma ise veel ei tea seda. Minu valik on valida. Igal pühapäeval pean valima 11 mängijat pluss veel kolm. Aga peame meeles pidama fakti, et võidame või kaotame kõik mängud vaid selle põhjal, kuidas oleme nädala jooksul vaeva näinud,» filosofeeris ta. 

Maran kinnitas, et on uue hooaja eel elevil. «Ma ei suuda ära oodata, millal kohtunik mängu lahti vilistab. Tunnetan praegu õiget kirge ja entusiasmi, näen enda ümber seda energiat.»

Täiendatud kell 15.30: Klavan homsesse valikusse siiski ei kuulu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles