Austraaliasse jalgpallurina saabunud Bolt: näitan maailmale, milleks ma võimeline olen

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt
Usain Bolt Foto: https://twitter.com/CCMariners

Usain Bolt on harjunud sellega, et teda tullakse lennujaama tervitama. Sel korral oli aga olukord tavalisest veidi erinev – jamaikalast tervitati jalgpalluri mitte sprinterina.

Kaheksakordne olümpiavõitja Bolt, kes liitus Austraalia kõrgliiga võistkonna Central Coast Marinersiga, jõudis Austraaliasse. Teda oli lennujaamas ootamas suur hulk meeskonna fänne, kelle hulgas oli nii täiskasvanuid kui ka lapsi. Inimesed olid kohale tulnud isegi plakatitega.

«Ma armastan Austraaliat ja ma olen väga õnnelik, et ma saan seda paika nüüdsest oma koduks nimetada. Ma olen valmis maailmale näitama, milleks ma võimeline olen,» vahendab BBC Bolti sõnu.

Bolti esimene ametlik treening meeskonnaga leiab aset tuleval teisipäeval, mil jamaikalane tähistab ka oma 32. sünnipäeva. Meeskond kujundas Bolti tulekuks ümber ka oma staadionimuru – nüüd ehib seda välgunool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles