Ronaldo ja Juventus pääsesid esimeses liigamängus suure ehmatusega

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Federico Bernardeschi (paremal) tähistamas väravat koos Cristiano Ronaldo ja Emer Caniga.
Federico Bernardeschi (paremal) tähistamas väravat koos Cristiano Ronaldo ja Emer Caniga. Foto: Antonio Calanni / AP

Cristiano Ronaldo tegi täna Torino Juventuse eest oma liigadebüüdi, kui Juventus alistas viimaste sekundite väravast Chievo 3:2.

Sami Khedira viis Juventuse juba kolmandal minutil mängu juhtima, kui sai värava eest vabalt löögile. Siiski suutsid Chievo mängijad uuesti mängu tagasi tulla ja 38. minutil viigistas Mariuz Stepinski peaga löödud väravast seisu 1:1 peale.

Teisel poolajal suutsid üllatuslikult paremini alustada just Chievo mängijad ning 56. minutil teeniti penalti, millest Emanuele Giaccherini meeskonna juhtima viis. 75. minutil sai Juventus kätte oma tahetud viigivärava, kui pall õnnetult Chievo kaitsjast väravasse põrkas.

Mängu lõpp muutus aga uskumatult põnevaks. Juventuse tugev surve kandis vilja alles kolmandal lisaminutil. Ronaldol õnnestus kastis pall võitaja sööta see Mario Mandzukicile, kes palli ka väravasse lõi, kuid VARi abil vaadati olukord üle ning värav tühistati. Siiski suutis mõni hetk hiljem Federico Bernardeschi Juventusele napi võidu tuua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles