Hollandi kõrgliigas värava löönud Mets: püüame oma mängu veelgi parandada

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karol Mets.
Karol Mets. Foto: Facebook / KarolMets

Laupäeval jalgpalli Hollandi kõrgliigas väravatearve avanud Eesti koondise (pool)kaitsja Karol Mets märkis, et sellist mängu tahab NAC Breda kogu hooaja mängida.

Metsa koduklubi NAC Breda kaotas esimeses voorus AZ Alkmaarile 0:5, kuid parandas vead nädal hiljem, kui De Graafschap pandi paika 3:0. «Võimas võit koos minu esimese väravaga Hollandi kõrgliigas ja üldse esimene liigavärav 3,5-aastase väliskarjääri jooksul!» sõnas Mets oma Facebooki lehekülje vahendusel.

«Mängisime palju paremini kui eelmisel nädalal, olime palliga enesekindlamad ning kodustaadion ja fännid andsid meile erilise laengu. See oli juba meeskonna poolt selline esitus, mdia soovime tervel hooajal näidata, nii et püüame oma mängu veelgi parandada ja tuua rõõmu oma fännidele!»

Möödunud hooajal saavutas NAC Breda Hollandi meistrivõistlustel 18 meeskonna konkurentsis 14. koha. Praegu ollakse kahe vooru järel kolme punktiga (väravate vahe 3:5) 12. kohal. Tegu on siiski ühekordse Hollandi meisterklubiga – säärase au osaliseks saadi 98 (!) hooaega tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles