Jaapani sportlased sattusid prostitutsiooniskandaali (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Takuya Hashimoto on üks palluritest, kes Aasia mängudelt koju saadeti
Takuya Hashimoto on üks palluritest, kes Aasia mängudelt koju saadeti Foto: ANTHONY WALLACE / AFP

Neli Jaaani korvpallurit saadeti Aasia mängudelt koju, sest väidetavalt läksid sportlased halvale teele ja kasutasid prostituutide teenuseid.

Aasia mängud toimuvad 18. augustist 2. septembrini Indoneesias Jakartas. Neli Jaapani mängijat Yuya Nagayoshi, Takuya Hashimoto, Takuma Sato ja  Keita Imamura otsustasid mängude eel Jakarta punaste laternate rajooni aega veetma minna ning kasutasid ka prostituutide teenuseid. Pallureid ei teinud midagi ka selleks, et oma identiteeti varjata, kandes korvpallikoondise vormi.

Jaapani olümpiakomitee kinnitas esmaspäeval peetud pressikonverentsil, et mängijad eemaldati koheselt koondisest ning neil kästi koju minna. Milline karistus neid veel tabab, on aga hetkel arutamisel.  

«Mul on nii piinlik. Karistuse suurus selgub pärast kõigi nelja mängija ülekuulamist,» teatas Jaapani koondise liider Yasuhiro Yamashita. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles