Margus Hunt võitleb ametikõrgenduse nimel (1)

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (nr 92), Indianapolis Coltsi kaitsja.
Margus Hunt (nr 92), Indianapolis Coltsi kaitsja. Foto: Stacy Revere / AFP / Scanpix

​Ameerika jalgpalli profiliigas NFL käib treeningmängude hooaeg ning Margus Hundi koduklubi Indianapolis Colts kohtub täna õhtul oma teises kontrollkohtumises Baltimore Ravensiga.

Kohaliku ajalehe Indianapolis Star hinnangul on Hundil käimas võitlus ametikõrgenduse eest - nimelt võib ta edukate esinemiste korral täna ja järgmises kahes kontrollmängus tõusta põhihooajaks Coltsi esimeseks valikuks parema äärekaitsja positsioonil.

«Algkoosseisu kuuluva parema äärekaitsja koha nimel peavad võitlust kolm meest. Margus Hunt on viimasel ajal end heast küljest näidanud, John Simon oli treeninglaagri jooksul stabiilseim ja Tarell Basham on pingereas viimase nädalaga tahapoole kukkunun. Aga praegu paistab, et igaüks neist võib algkoosseisukoha endale saada,» kirjutas ajaleht.

Hetkel harjutavad kõik NFLi meeskonnad 90 mängijaga, kellest pärast neljandat kontrollmängu jäetakse koosseisu 53, kellest omakorda pääsevad igal mängupäeval protokolli 46 meest. Nende seas peab olema vähemalt kaks paremat äärekaitsjat, aga neid võib vabalt olla ka kolm.

Kui Hunt peaks selle minivõistluse nimetama, võib seda nimetada ametikõrgenduseks, sest senise karjääri viie NFLi-hooaja (neli Cincinnati Bengalsi, üks Coltsi ridades) jooksul pole ta esimest mängu põhikoosseisus alustanud. Tõsi, ta kuulus mullu viies mängus Coltsi algkoosseisu, aga seda hooaja lõpupoole, kui Coltsi sportlik olukord oli juba lootusetu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles