Galerii: beebi röövis maagilise tähiseni jõudnud Silvalt kogu tähelepanu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Manchester City poolkaitsja David Silva jõudis eile oma karjääris märkimisväärse tähiseni, joostes Premier League'is platsile juba 250. korda. Silva ei tulnud eile kohtumises Huddersfieldiga platsile mitte üksi, vaid pisipoeg Mateoga, kes seljatas hiljuti ühe väga ränga võitluse. 

32-aastane Silva jättis alates jõuludest vahele mitu Inglismaa kõrgliiga kohtumist, sest tema poeg Mateo sündis enneaegselt, 25. rasedusnädalal. Mateo oli haiglas viis kuud, kuni mais anti luba lõpuks koju minna.

«Tahan tänada fänne, oma meeskonnakaaslasi, klubi ning eriti meie peatreenerit, kes mõistis minu situatsiooni. Sa oled tõesti hea inimene,» tänas Silva City peatreenerit Pep Guardiolat.

Eilse kohtumise eel võttis Silva pisipoja väljakule kaasa ning mõistagi ei suutnud ka teised pallurid Mateo nunnutamist lõpetada. Kohtumine võideti 6:1. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles