Võimalik vaid Peruus: jalgpalli karikamängu ajal tehti väljakul olnud mängijale politsei poolt haarang

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Union Kimbiri
Union Kimbiri Foto: https://twitter.com/CopaPeru

Peruu jalgpalli karikavõistlustel leidis aset taaskord üks täiesti uskumatu lugu, kui ootamatult tungis väljakule suur hulk politseinike ning üks mängijatest vahistati otse platsil.

Intsident leidis aset Copa Peru mängus Sport Huanta ja Union Kimbiri vahel Huanta kodustaadionil. Politsei tungis väljakule ja vahistas Kimbiri mängija Cesar Montalvo, kes väidetavalt on kaks aastat elanud teise mehe identiteeti kandes.

Politsei väitel on ennast Montalvona tutvustanud mehe nimi hoopis Jose Anthony Larrain Contreras, kes on valenimega elanud juba enam kui kaks aastat. Politsei eskortis mängija väljakult minema, kuid mees ise lausus politseile et ta on jalgpallur, mitte kriminaal.

Kohalik meedia väidab, et Kimbiri, kes oli 0:2 kaotusseisus otsustas mängu katkestada ja anda loobumisvõidu Sport Huanta meeskonnale, kes tagas sellega edasipääsu järgmisesse ringi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles