Liverpooli peatreener Klopp ähvardas võidumängu ajal oma ründajat maha lüüa

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp
Jürgen Klopp Foto: Jason Miller / AFP / Scanpix

Inglismaa kõrgliiga teise vooru kohtumises võitis Liverpool 2:0 koduväljakul mänginud Crystal Palace'it. Pärast teist edukat võitu ei soovinud meeskonna peatreener Jürgen Klopp arutada võimalusi tulla sel hooajal liiga meistriteks, kuid nõustus rääkima oma karmidest meetoditest platsi ääres olles.

Liverpooli võidumängus avas skoori James Milner, kes realiseeris esimese poolaja viimastel sekunditel penalti, mille oli teeninud Liverpooli eelmise hooaja suurim väravakütt Mohamed Salah. Teise värava autoriks oli Sadio Mane kes pika jooksu üle väljaku lõpetas stiilse väravaga. Nii on Liverpool kahe mänguga kogunud maksimaalsed kuus punkti.

Klopi käest uuriti pärast mängu ka seda, kas meeskond on sel aastal tiitlikandidaat. «Praegu on selle jaoks ikka väga vara. Ma ei suudaks hetkel sellest vähem hoolida, kui ma hetkel teen. Hetkel pärast kahte mängu on ilmselgelt liiga vara mingisuguseid järeldusi teha. Te võite arutada, mis te tahate, aga tehke seda ilma meieta,» vahendab BBC Klopi sõnu ajakirjanikele pärast võidukat mängu.

Kusjuures Mane lisaminutitel sündinud väravaga kaasnes üks huvitav seik. Nimelt karjus sakslane värava löönud Mane'le: «Jookse või ma löön sind maha!» Mane läks kindla peale välja ning asub elu eest jooksma, lüües ka värava.

«Sellistel hetkedel, kui mehed on väljakul nii väsinud, peab treener olema veidi vihasem kui tavaliselt. Karjusin neile tõesti sellist asja ja tulemuseks oli fantastiline rünnak,» rääkis Klopp oma karmide meetmete kohta meeste ergutamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles