Šved lükkas NBA klubide pakkumised väikse palganumbri tõttu tagasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksei Šved mängis üksinda peaaegu kogu CSKA meeskonna üle, kuid kohtunikud võtsid Himkilt võidu.
Aleksei Šved mängis üksinda peaaegu kogu CSKA meeskonna üle, kuid kohtunikud võtsid Himkilt võidu. Foto: Sergei Savostyanov/TASS/Scanpix

Venemaa korvpallikoondise ja Himki tagamängija Aleksei Šved lükkas tagasi nelja NBA klubi pakkumised.

Švedist olid huvitatud New Orleans Pelicans, Minnesota Timberwolves, Memphis Grizzlies ja Phoenix Suns, kuid neist parima pakkumise eest oleks venelane teeninud „vaid” neli miljonit dollarit aastas.

«Parim pakkumine toonuks Švedile sisse neli miljonit, kuid lauale pandi ka kaks miinimum palgaga lepingut,» sõnas Švedi agent Obrad Fimic. «Me tahtsime aastast lepingut, aga seda meile ei pakutud. Pealegi on Šved väärt kaks korda suuremat palka kui neli miljonit dollarit. Švedil on Himkiga kehtiv leping ka hooajaks 2019-2020, kuid vaatame kõik NBA pakkumised hoolikalt üle. Siiski peavad nad välja tulema kopsakamate pakkumistega kui need mis praegu.»

Himki jõudis mullu VTB Ühisliigas finaali, kus kaotas finaalis Moskva CSKAle. Euroliigas lõpetas Himki teekonna veerandfinaalis samuti CSKA.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles