Eesti koondise abitreener hakkab tööle «eestlaste klubis»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Vassiljev.
Rainer Vassiljev. Foto: Tairo Lutter

Võrkpalli Eesti rahvusmeeskonna abitreener Rainer Vassiljev alustab uuel klubihooajal abitreenerina tööd Poola meistriliigas "eestlaste klubis" Lubini Cuprumis.

Möödunud hooaeg möödus Vassiljevil peatreenerina Šveitsi liigas Schönenwerdi Volleys ja nüüd saab ta end proovile panna tõelises tippliigas, teatas Volley.ee.

Lisaks Vassiljevile töötab Lubinis meie koondise ÜKE treener Mirko Fasini ning mängijana hakkab Lubini rünnakuid juhtima meie koondise sidemängijast kapten Kert Toobal.

Lubini peatreeneriks palgati brasiillane Marcelo Fronckowiak, keda lisaks Vassiljevile abistab Norbert Śron. Algselt pidi peatreenerina ametisse astuma Daniele Capriotti, kes aga isiklikel põhjustel töökohast loobus.

Varasemalt on Lubini särki kandnud Keith Pupart ja Robert Täht ning koondise juhendaja Gheorghe Cretu, statistik Alar Rikberg ja Mirko Fasini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles