Kontaveit: teadsin kogu aeg, et suudan mängu enda kasuks pöörata

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Jean-Yves Ahern-USA TODAY Sports/Sipa USA/Scanpix

Anett Kontaveit tunnistas pärast New Haveni turniiri avamängus Pauline Parmentier' üle saadud 3:6, 6:2, 6:2 võitu, et peab muutma oma mängu palju stabiilsemaks, kui soovib edu saavutada.

«Olen enda meelest viimasel ajal hästi mänginud ja usun endasse. Teadsin kogu aeg, et suudan mängu käiku pöörde tuua. Oleksin pidanud tegutsema kõvasti stabiilsemalt, vastasega sammu pidama ja mitte ülemäära kiirustama,» analüüsis Kontaveit välkintervjuus pärast kohtumist.

Eestlanna tegi lõpuks 22 äralööki ja 53 lihtviga, viimastest seejuures koguni 23 tulid avasetis. Parmentier' vastavad numbrid olid 7 ja 49. Kontaveit lõi ühe ja Parmentier neli serviässa, topeltvigu tegi eestlanna neli ja prantslanna kuus. Kontaveidi esimene serv õnnestus 69-protsendiliselt, 11 murdepallist kasutas ta ära kuus. Parmentier'l oli seevastu koguni 14 murdepalli, eestlanna servi suutis ta murda aga vaid neljal korral.

Kontaveidi järgmise ringi vastane on Puerto Rico tennisist Monica Puig, kelle karjääri suurim saavutus on olümpiakuld 2016. aasta Rio mängudelt. Varem pole Puig ja Kontaveit, kes on mänguväliselt head sõbrannad, teineteisega kohtunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles