Eesti lõpetas alagrupiturniiri Anna Gret Asi hiilgemängu toel võidukalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall
Korvpall Foto: Kevin C. Cox / AFP

Montenegros Podgaricas toimuvatel U16 neidude B-divisjoni Euroopa korvpallimeistrivõistluste viimases alagrupimängus alistas Eesti koondis Bulgaaria numbritega 73:57.

Eesti võitis avaveerandi 19:16 ja poolajaks suurendas vahet veel kahe punkti võrra - pikale pausilie siirduti 35:30 eduseisu. Kolmas veerand kuulus täielikult eestlannadele ning viimast neljandikku alustati 21-punktilises eduseisus. Eestlannad kaotasid küll viimase veerandi, kuid sai tänu suurele eduseisule siiski 16-punktilise võidu 73:57. 

Anna Gret Asi tõi mängu parimana 28 punkti ja sinna kõrvale 4 lauapalli ning koguni 8 vaheltlõiget. Marie Anette Sepp lisas 14 silma. Bulgaaria parimana viskas Iliyana Deyanova Georgieva 19 punkti. 

Eesti lõpetas alagrupi kolmanda kohaga, mis tähendab, et turniir jätkub Pierre Bressanti hoolealuste jaoks mängudega kohtadele 9.-16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles