Hispaania kõrgliiga jalgpallurid kutsuti kokku, et arutada plaani viia liigamängud Ameerikasse

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhus on variant, et Madridi Real ja Madridi Atletico kohtuvad tulevikus liigamängudes hoopis Ameerikas.
Õhus on variant, et Madridi Real ja Madridi Atletico kohtuvad tulevikus liigamängudes hoopis Ameerikas. Foto: Mihkel Maripuu

Hispaania liigas mängivate klubide kaptenitega kohtuvad La Liga mängijate koosolekul, et arutada plaani viia Hispaania kõrgliiga kohtumisi Ameerika pinnale.

Hispaania kõrgliiga jõudis Ameerika meediakompanii Relevent'iga kokkuleppele, millega sõlmiti 15-aastane koostööleping. Sellega kaasnes tõenäoliselt ka kokkulepe, et mõni Hispaania kõrgliiga mäng peaks toimuma Ameerika pinnal.

«Jalgpalluritel ei lastud taas kaasa rääkida otsuste tegemise juures. Me usume, et mängijate arvamus Hispaania jalgpalli arendamiseks on vägagi vajalik. Kui mängijate imelised sooritused on need, mis jalgpalli vastu kire tekitavad, siis miks me ei võta mängijaid kuulda?» seisis Hispaania jalgpallurite ühenduse (EFA) avalduses.

«La Liga läheb oma fännidest üha kaugemale ja kaugemale. Sellised asjad rikuvad jalgpalli melu ja Hispaania jalgpalli olemust. Mängijad ei mõista sellist ühepoolset otsust,» lisas EFA.

Seejärel kutsuti kõik meeskondade kaptenid kokku, et antud plaani nendega läbi arutada. Kohtumine leiab aset Madridis. La Liga ametnikud ise pole veel kinnitanud meeskondi, kuupäevi ega hooaega, millal mäng Ameerika pinnal toimuda võiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles