Kaugushüppe olümpiavõitja siirdub uljalt trekisõitu: kukkumisi ma ei karda!

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Greg Rutherford
Greg Rutherford Foto: BEN STANSALL / AFP

Kaugushüppe olümpiavõitja Greg Rutherford on plaanimas pärast kergejõustiklase karjääri lõppu alustada võistlemist trekisõidus.

Rutherfordi on pikka aega vaevanud hüppeliigesevigastus, mille tõttu 31-aastane kaugushüppaja teeb oma kergejõustikukarjäärile lõpu. See aga ei tähenda, et Rutherford spordist täielikult taanduks, vaid britt üritab saada professionaalseks trekisõitjaks.

«See on üks sellistest spordialadest, kus ma ei tea, kas ma olen hea või mitte. Võib-olla olen suurepärane aga võib-olla täiesti kohutav. Ma sõidan rattaga väga palju, kuid enamasti olen sõitnud maastikul,» vahendab Eurosport Rutherfordi sõnu.

«Ma olen olnud alati hea, kui on vaja olla kiire või jõuline. See on ka põhjus, miks ma kaugushüppaja olin. Ma ei karda kukkumisi, nii et miks mitte proovida midagi uut pärast karjääri lõpetamist?» arvas Rutherford.

See poleks esimene kord, kui britt mõne teistsuguse ala käsile võtab. Pärast 2015. aasta maailmameistrivõistlusi ühines ta mõneks ajaks Briti bobikelgu võistkonnaga. Siiski otsustas mees jätkata kergejõustikuga ning võitis Rio Olümpiamängudelt endale ka pronksmedali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles