Klavani lahkumine Liverpoolist oli Inglismaa koondislasele valus hoop

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Milner ja Ragnar Klavan aktsioonis
James Milner ja Ragnar Klavan aktsioonis Foto: CRAIG BROUGH / Action Images via Reuters

Liverpooli mängijad tunnevad Ragnar Klavanist juba puudust. Asi pole isegi tema mänguoskustes -  James Milner kurvastab nimelt, et nüüd peab tema vanima mängija tiitlit kandma hakkama.

«Nüüd ma pean kõik vanust puudutavad naljad üksi ära kannatama. Olin harjunud neid tema pihta viskama, aga nüüd jäin üksi,» lõõpis ta Liverpooli koduleheküljele.

Samas jääb ta ka eestlase huumorisoonest puudust tundma. Siin üks näide eelmisest aastast: 

Liverpooli mängijad seisid hooajaeelses treeninglaagris silmitsi tõelise väljakutsega: kuidas ajada meeskonna äärekaitsja James Milner naerma? Eesti jalgpallikoondise kapten proovis 31-aastasel Milneril suud kõrvuni ajada Chuck Norrise naljaga.

«Mitu kätekõverdust teeb Chuck Norris?» küsis Klavan Milnerilt. «Ma ei tea,» vastas inglane. «Ta teeb kõik kätekõverdused ära,» tulistas Klavan vastu ning küsis seejärel tõsise ilmega Milnerilt: «Sulle ei meeldi Chuck Norrise naljad?» Milner raputas pead.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles