Särk või seinavaip?! Venemaa tippklubi pakub fännidele erakordselt omapärast kehakatet

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Rostovi fännid vahetavadki tavapärase sinikollase vormi nüüd vaibamustri vastu?
Kas Rostovi fännid vahetavadki tavapärase sinikollase vormi nüüd vaibamustri vastu? Foto: Vitaliy Timkiv / Sputnik / Scanpix

Ihkate endale jalgpallisärki, mida võib mänguvabal päeval kasutada ka seinavaibana? Palun väga, Venemaa tippklubi FK Rostov lahendab teie probleemid!

Kuna mängusärkide puhul hinnatakse tavaliselt traditsioone, ei kipu klubid-koondised üldjuhul kodu- ja võõrsilsärgi loomisel üleliia eksperimenteerima. Hoopis teine tera on aga kolmas-neljas särk, mille disainijatele antakse sageli vabad käed. Tulemus on vahel parem, vahel halvem, aga igal juhul omapärane.

Seda tõestas ka Rostov, kes reklaamib eeltellitavat uut särki oma kodulehel valehäbita sõnadega «eksklusiivne vaibakollektsioon». Šedööver pole seejuures sugugi kallis, makstes 2500 rubla ehk pisut üle 30 euro. Võrdluseks: tavalise sinise või kollase särgi eest peab klubi veebipoes välja käima tuhat rubla rohkem.

Eestis sündinud Venemaa ekskoondislase Valeri Karpini juhendatav FK Rostov sai Venemaa meistriliigas eelmisel hooajal 11. koha, kuid tänavu ollakse nelja vooru järel kolme võidu ja ühe kaotusega kõrgel neljandal real. Hooajal 2016-17 palliti Venemaa kõrgliiga hõbemedalistidena koguni Meistrite liiga alagrupiturniiril, kus saadi Müncheni Bayerni, Madridi Atletico ja PSV Eindhoveniga heideldes igati väärikas kolmas koht. Muuhulgas suudeti kodus alistada kuulus Bayern, lisaks tehti kaks viiki PSVga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles