Soome jalgpallifänni kurbnaljakas reis lööb Inglismaa meedias laineid

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
QPRi fännid enne liigamängu algust.
QPRi fännid enne liigamängu algust. Foto: Mark Pain / EMPICS Sport / Scanpix

Soomlasest jalgpallifänn Antti Korpela käis Inglismaal oma lemmikmeeskonda vaatamas. Selles poleks iseenesest ju midagi erilist – ja isegi selles mitte, et Korpela hoiab pöialt Queens Park Rangersile, mitte mõnele glamuursele suurklubile. Kuid ometi sattus soomlane oma reisiga koguni BBC tähelepanu alla.

Nimelt tabas teda erakordne ebaõnn – ta sõitis vaatama kahte QPRi mängu, kajastades kogu reisi sotsiaalmeedia vahendusel, kuid pidi üle elama suure pettumuse. Esmalt said tema lemmikud võõrsil 1:7 ketuka West Bromwich Albionilt ning kaotasid seejärel kodus ka 0:3 Bristol Cityle. Kuna kahes esimeses voorus jäädi vastavalt 0:1 ja 1:2 alla Preston North Endile ja Sheffield Unitedile, vireleb Londoni klubi nelja vooru järel tabeli põhjas, olles 24 meeskonna seas ainus, kes pole veel silmagi pähe saanud.

«Katastroofi retsept,» tõdes Korpela ise koguskooriga 1:10 lõppenud vutireisi kohta Twitteris. BBC keeras aga lisaks nuga haavas ja rõhutas, et Korpela eelmine reis QPRi mängule lõppes peaaegu sama nirult. Veebruarikuus käis ta vaatamas kodumängu Nottingham Forestiga, mille Rangers kaotas 2:5 ehk kokkuvõttes on Korpela Inglismaa-reiside «väravate vahe» 3:15.

«Vahel on mul tunne, et tuhandet eurot annaks ka targemini kulutada,» võttis mees ise oma rännakud tabavalt kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles