Kreek jätkab ilmselt Prantsusmaa esiliigas: tuleb see aasta ära kannatada

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise temporündaja Ardo Kreek krooniti 2016. aastal Pariisi Volley särgis Prantsusmaa meistriks.
Eesti koondise temporündaja Ardo Kreek krooniti 2016. aastal Pariisi Volley särgis Prantsusmaa meistriks. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti võrkpallikoondise temporündaja Ardo Kreek jätkab järgmisel hooajal suure tõenäosusega maksudest kõrvale hiilimise tõttu Prantsusmaa esiliigasse langenud Pariisi Volley klubis. Kehtiv leping ei luba eestlasel klubist lahkuda.

«Leping on olemas ja rahanumbrid enam-vähem paigas. Muud tingimused pole praegu veel paika pandud, aga arvatavasti jään sinna,» sõnas Kreek rahvuskoondise juures olles Postimehele. «Tuleb see aasta ära kannatada ja pärast edasi vaadata, kui siin viimasel hetkel ei tule juhuslikult mingisugust ulmepakumist,» lisas viimased kuus hooaega Prantsusmaa pealinna esiklubis mänginud 32-aastane Kreek. 

Pariisi Volley saavutas möödunud Prantsusmaa kõrgliiga põhihooajal kolmanda koha, kuid poolfinaalseerias jäädi mängudega 1:3 alla Chaumont’ meeskonnale. Kreegi sõnul jätkab lisaks temale eelmise hooaja meeskonnast Pariisi Volley eest esiliigas mängimist kolm-neli mängijat.

«Kolm tempomängijat, neist ameeriklase jätkamine on veel lahtine, ja üks vastuvõtja. Ülejäänud mehed tulevad uued,» andis Kreek mõista. «Niimoodi seal klubis need asjad käivad – aasta-kahe kaupa on kogu aeg suured vahetused. Pariis on hea hüppelava ja kui teed hea hooaja, siis klubi maksevõimed saavad mingil maal otsa ja minnakse suuremat raha jahtima.»

Mingid rahalised piirid esiliigasse langemine Pariisi klubile kahtlemata seab, aga Kreek on veendunud, et üheksakordne Prantsusmaa meisterklubi naaseb aastase pausi järel kõrgseltskonda.

«Kindlasti pannakse kokku selline meeskond, kellega suudetakse Pro B (Prantsusmaa esiliiga – toim) võita ja järgmine aasta kohe tõusta, et mitte sinna kauemaks jääda,» rääkis Kreek. «Võib juhtuda, et põhihooajal ei kaotata ühtegi mängu, mine tea, aga finaalis tuleb viimased jõuvarud kokku võtta. Lihtne ei saa olema, aga loodame, et meil läheb hästi järgmine hooaeg,» lisas Kreek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles