Rainer Vassiljev asub omandama Brasiilia-Poola võrkpallitarkusi

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mirko Fasini (vasakul) on koos Gheorghe Cretuga (paremal) Lubinis juba töötanud. Nüüd liitub Poolas temaga Rainer Vassiljev.
Mirko Fasini (vasakul) on koos Gheorghe Cretuga (paremal) Lubinis juba töötanud. Nüüd liitub Poolas temaga Rainer Vassiljev. Foto: Tairo Lutter

Paari aasta eest moodustasid Robert Täht, Keith Pupart, Alar Rikberg, Gheorghe Cretu ja Mirko Fasini Poola võrkpalliklubis Lubini Cuprum koguni Eesti viisiku. Mullu kahanes see duoks (jätkasid Täht ja Pupart), järgmisel hooajal kasvab taas trioks. Itaallane Fasini naaseb vastutama mängijate füüsilise ettevalmistuse eest, kaks nägu on aga uued: Rainer Vassiljev asub tööle abitreenerina, Kert Toobal mõistagi sidemängijana.

Kui Eesti koondise 39-aastane raudvara Toobal alustab piiri taga juba 15. hooaega, siis temast neli aastaringi nooremat Vassiljevit ootab ees suur muutus. Ehkki mullu tegutses ta Šveitsi klubis Schönenwerd peatreenerina, kaalub tippliiga abijuhendaja amet selle kuhjaga üle. Seda enam, et tema pealik on Brasiilia koondise teine treener Marcelo Fronckowiak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles