Kelly Sildaru pääses juunioride MMil otse finaali

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Kelly Sildaru.
Kelly Sildaru. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Eesti freestyle-suustaja Kelly Sildaru pääses Uus-Meremaal Cardronas peetavatel juunioride maailmameistrivõistlustel naiste Big Airi hüpetes otse finaali.

Täna öösel toimuma pidanud Big Airi kvalifikatsioonivõistlus jäi ära, sest paljud juuniorid otsustasid hüppe suuruse tõttu sellest loobuda. Suurelt trampliinilt olid kvalifikatsioonis valmis hüppama kaheksa sportlast, nende seas ka Sildaru.

Esialgse plaani järgi pidi juuniorite Big Airi hüpete lõppvõistlusel osalema kuus sportlast, kuid korraldajad tegid erandi ja lubasid finaal kaheksa freestyle-suusatajat.

Sildaru kaitseb Cardrenas juunioride maailmameistritiitlit naiste pargi- ja rennisõidus. Big Airi hüpped on juunioride maailmameistrivõistlustel kavas esimest korda. 

Mäletatavasti vigastas eestlanna samas paigas aasta eest põlve ning pidi olümpiahooajale kriipsu peale tõmbama. Nüüd on ta vigastusest taastunud ning valmis Uus-Meremaal võitlema kolme juunioride maailmameistritiitli ning Big Airi MK-etapi võidu eest.

Kelly Sildaru võistlused Uus-Meremaal

25.08 juunioride MMi Big Airi finaal

29.08 juunioride MMi pargisõidu kvalifkatsioon

31.08 juunioride MMi pargisõidu finaal

2.09 juunioride MMi rennisõidu kvalifikatsioon

4.09 juunioride MMi rennisõidu finaal

5.09 MK-etapi Big Airi kvalifikatsioon

7.09 MK-etapi Big Airi finaal

Tagasi üles