Inglane lõpetas jalgpallurikarjääri ja hakkab sõumaadlejaks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grant Holt.
Grant Holt. Foto: GLYN KIRK / AFP

Endine Norwich City, Nottingham Foresti ja Rochdale’i ründaja Grant Holt teatas jalgpallurikarjääri lõpetamisest.

37-aastase inglase säravamad aastad jalgpallurina olid selle kümnendi alguses, kui Norwich City jõudis tema eestvedamisel paari aastaga Inglismaa kõrgliigasse. 

Holt spordist täielikult veel ei loobu. Hoopis vastupidi: ta kavatseb end järgmisel aastal proovile panna wrestlingus ehk populaarses USA sõumaadluses. Lisaks töötab Holt praegu Norwich City jalgpalliklubi akadeemias treenerina.

2011-12 hooajal sai Holt Inglismaa kõrgliigas kirja 15 tabamust ja saavutas väravalööjate edetabelis Robin van Persie (Londoni Arsenal), Wayne Rooney (Manchester United), Sergio Agüero (Manchester City), Clint Dempsey (Fulham), Emmanuel Adebayori (Tottenham Hotspur), Yakubu (Blackburn Rovers) ja Demba Ba (Newcastle United) järel kaheksanda koha. Tema selja taha jäid sellised mängijad, nagu näiteks Edin Džeko ja Mario Balotelli (mõlemad Manchester City, vastavalt 14 ja 13 väravat).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles