Spas läks loterii peavõit Hamiltonile, uute omanikega Force India pääses teise stardiritta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: XPB / XPB Images/Press Association Images

Spas toimuval vormel-1 etapil võitis kvalifikatsiooni Lewis Hamilton Mercedesel 1.58,179ga.

Britt sõitis oma parima aja viimasel ringil, kui vihmamärg rada oli kuivama hakanud. Hamiltoni kõrvalt stardib pühapäevasele võistlusele sakslane Sebastian Vettel Ferraril, kes sai kvalifikatsioonis kirja aja 1.58,905.

Teise stardirea jagavad ära hiljuti uued omanikud saanud Force India tiimi sõitjad. Ajasõidu kolmas oli prantslane Esteban Ocon 2.01,851 ja neljas mehhiklane Sergio Perez 2.01,894ga.

Suurimateks kaotajateks jäid kolmanda sessiooni alguses rajal käinud soomlasest Ferrari piloot Kimi Räikkönen ning austraallasest Red Bulli roolikeeraja Daniel Ricciardo, kes olid vastavalt kuues ja kaheksas. Mõlemad mehed olid juba boksi tulnud ajaks, kui vihmasadu lakkas.

Aega ei saanud kirja soomlane Valtteri Bottas Mercedesel, kes peab jõuallika komponentide uuendamise tõttu igal juhul startima tagantreast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles