Kanepi alustab USA lahtiseid 14 000 pealtvaatajat mahutaval väljakul

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: CHRISTIAN HARTMANN / REUTERS

Eelmisel aastal USA lahtistel veerandfinaali jõudnud Kaia Kanepi alustab turniiri esmaspäeval, kui kohtub US Openi Louis Armstrongi väljakul kell 18 maailma esireketi Simona Halepiga.

Louis Armstrong nime kandev tenniseväljak sai tänavuseks turniiriks uue kuue. Väljak mahutab 14 000 pealtvaatajat, mis teeb sellest suure slämmi turniiride kõige suurema teise väljaku.

Kanepi ja Halep on varem mänginud vaid korra ning seda nelja aasta eest Dohas. Siis jäi tulemusega 6:4, 3:6, 7:6 peale Halep.

Eesti tenniseekspert Margus Uba ütles Kanepi ja Halepi vastasseisu eel, et midagi lihtsat maailma esireketit ees ei oota. «Igal mündil on kaks külge. Kaia ei saanud maailma parimat loosi, aga ajalugu on näidanud, et kõrgelt asetatud mängijaid on lihtsam üllatada esimeses ringis. Kaia on mängija, kellega peab iga mängija arvestama. Halep sai endale intrigeeriva vastase,» ütles Uba.

Eesti esireket Anett Kontaveit kohtub USA lahtiste avaringis Tšehhi tennisisti Katerina Siniakovaga. Selle matši algusaega veel avaldatud ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles