Blogi: VAR sekkus ja Klavani debüüt Serie A-s lõppes valusa viigiga (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cagliari Calcio rõõmustamas värava üle.
Cagliari Calcio rõõmustamas värava üle. Foto: Cagliari Calcio

Suvel Liverpoolist Itaalia kõrgliigaklubisse Cagliari Calciosse siirdunud Ragnar Klavan tegi täna uue koduklubi eest debüüdi, kui Cagliari võõrustas Sassuolot. Mäng lõppes 2:2 viigiga.

Cagliari asus kohtumist juhtima 10. minutil, kui Leonardo Pavoletti pealöögist. Samal mehel oli poolaja lõpus veel üks hiilgav võimalus, mis jäi aga realiseerimata ja vaheajale mindi kodumeeskonna 1:0 eduseisus.

53. minutil Sassuolo viigistas, kui Cagliari keskkaitsjate vahelt Klavani selja taha sööstnud Domenico Berardi ajastas oma spurdi ideaalselt, vältides suluseisu jäämist. Klavanil polnud varianti Berardit kinni püüda ning ründaja kõmmutas tabloole viigiseisu.

Pavoletti taastas Cagliari eduseisu 73. minutil, kui rammis peaga võrku nurgalöögi. Kui Sassuolo kaitsja Marlon 90+2. minutil teise kollase kaardiga platsilt ära saadeti, näis olukord Cagliari jaoks päris helge, aga võitu Sardiinia meeskond siiski maitsta ei saanud.

90+7. minutil teenis Sassuolo nurgalöögi, mille järel blokeeris Cagliari keskkaitsja Filippo Romagna vastaste pealelöögi käega. Kohtunikul jäi olukord märkamata, aga Itaalia kõrgliigas kasutatakse videokohtunikku, kes kutsus vilemehe olukorda üle vaatama. Kahtlust polnud - penalti.

11 meetri karistuslööki asus sooritama Sassuolo ründaja Kevin-Prince Boateng, kes ei eksinud. Mäng lõppes 2:2 viigi ja Cagliari elavate protestidega peakohtuniku aadressil. Hooaja esimene punkt valmistas pettumuse, sest kolm korda suurem saak oli mõne sekundi kaugusel.

Serie A 2. vooru tulemused:

  • Torino Juventus - Rooma Lazio 2:0
  • Napoli - AC Milan 3:2
  • SPAL - Parma 1:0
  • Cagliari - Sassuolo 2:2
  • Fiorentina - Chievo 6:1
  • Frosinone - Bologna 0:0
  • Genoa - Empoli 2:1
  • Milano Inter - FC Torino 2:2
  • Udinese - Genoa Sampdoria 1:0
  • AS Roma - Atalanta mängitakse esmaspäeva õhtul.

BLOGI:

ENNE MÄNGU

«Võimalik, et Klavan alustab,» vastas Cagliari peatreener Rolando Maran päeval küsimusele, kas värske eestlasest täiendus täna platsile jookseb. «Ta on üks valikutest, (Darijo) Srna on samuti väga kvaliteetne mängija. Pean uued pusletükid kokku sobitama.»

Itaalia kõrgliiga avavoorus teenis Cagliari 0:2 kaotuse Empolilt, samal ajal suutis Sassuolo üllatada 1:0 võiduga Milano Interit. «Empoli ja Sassuolo on sarnase lähenemisega. Peame olema agressiivsemad ja rohkem koostööd tegema. Eelmisel nädalal ei toiminud meie jaoks paljud asjad, peame olema paremad,» vaatas Maran kohtumisele ette.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles