Madridi Reali peatreener ei ole nõus meeskonnaga liigamänge Ameerikas pidama

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julen Lopetegui
Julen Lopetegui Foto: AP/Scanpix

Hispaania kõrgliiga sõlmis eelmisel nädalal lepingu Ameerika meediakompanii Releventiga, mille üheks osaks oli liigamängu Ameerikasse viimine. Madridi Reali peatreener Julen Lopetegui on kindel, et selline plaan läbi ei lähe.

Hispaania kõrgliiga sõlmis Releventiga lepingu lausa 15-aastaks, mille käigus peaks igal hooajal vähemalt üks kohtumine toimuma Ameerika pinnal. Relevent ise on huvitatud mängust Madridi Reali ja Barcelona vahel.

Hispaania liiga mängijad ja Hispaania jalgpallurite ühing leidis, et selline plaan ei ole hea, kuna see lõhestab suhet meeskondade ja nende fännide vahel. Seda sama arvab ka Madridi Reali peatreener Lopetegui, kes on idee suhtes samuti negatiivselt meelestatud.

«Ma ei näe kuidagi, et selline asi saaks juhtuda. Ma olen selle küsimuse osas mängijatega absoluutselt ühel arvamusel. Nende argumendid ja põhjused, miks mäng Ameerikas ei tohiks toimuda, on vägagi veenvad,» vahendab BBC Madridi peatreeneri sõnu.

Kolmapäeval toimus kohtumine kõikide Hispaania kõrgliiga meeskondade kaptenite ja Hispaania liiga juhtivate inimeste vahel. Jalgpallurite sõnum oli selge – hooaeg soovitakse mängida täies ulatuses kodumaal ning plaan mänge Ameerikasse viia meeskondadele ei sobi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles