Video: Klavani aps suluseisu tekitamisel maksis Cagliarile värava

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cagliari Calcio keskkaitsja Ragnar Klavan.
Cagliari Calcio keskkaitsja Ragnar Klavan. Foto: Cagliari Calcio

Itaalia jalgpalli kõrgliiga teises voorus tegi Ragnar Klavani koduklubi Cagliari pühapäeva õhtul koduplatsil 2:2 viigi Sassuologa.

Cagliari asus kohtumist kahel puhul Leonardo Pavoletti väravatest (10. ja 73. minut) juhtima, aga Sassuolo suutis mõlemal puhul viigistada. 1:1 värav sündis 53. minutil olukorrast, kus Klavan ei läinud kaasa keskele nihkunud paremkaitsja Simone Padoini plaaniga jätta Sassuolo ründaja Domenico Berardi suluseisu.

90+2. minutist kaitsja Marloni eemaldamise tõttu arvulises vähemuses mänginud Sassuolo 2:2 värava lõi Kevin-Prince Boateng 90+9. minutil penaltist, mis määrati videokohtuniku abiga. Üleaega mängiti sedavõrd palju põhjusel, et 80. minutil sai Cagliari poolkaitsja Artur Ionita tõsiselt vigastada ja tohterdamispaus kestis umbes viis minutit.

Cagliari peatreener Rolando Maran oli kohtumise järel tulemuses pettunud. «Tõesti kahju, väärisime seda võitu,» sõnas kibestunud Maran, kes läks pärast mängu ka kohtunikega rääkima. «Mulle tundus, et lisaminuteid anti liiga palju juurde, sest tegin kaks vahetust ühel ajal. Samuti hinnati penaltiolukorda liiga karmilt.»

Samas jäi Maran meeskonna tööga rahule: «Meil oli kohustus näidata fännidele, et eelmisel pühapäeval juhtunu (Cagliari kaotas avavoorus võõrsil Empolile 0:2 - toim) oli ühekordne. Oleme oma kvaliteeti oluliselt parandanud, uued mängijad on saanud oma võimaluse ning nende tegutsemine rõõmustab mind. Kõik, kes väljakule said, andsid endast parima.»

Cagliari on kahest voorust teeninud ühe punkti. Serie A kolmandas voorus ollakse pühapäeval võõrsil vastamisi Atalantaga.

Parandus: esialgu oli ekslikult kirjas, nagu olnuks 1:1 värava episoodis Klavani kõrval teine keskkaitsja Filippo Romagni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles