Blogi: Kanepi edukas teekond USA lahtistel jätkub, nüüd langes ka šveitslanna (4)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

US Openit šokk-võiduga alustanud ja maailma esireketi Simona Halepi reketeid pakkima saatnud Kaia Kanepi jätkab turniiri edukalt, alistades teises ringis Jil Teichmanni 6:4, 6:3. 

Kanepi alustas kohtumist kohe servimurdega ning tema taktikepi all terve esimene sett kulgeski. Samas oli eestlanna esimese servi õnnestumise protsent seti keskel kõigest 9%, kuid seti lõpupoole läks see paremaks. 

Teine sett algas maratongeimiga, mille suutis Teichmann pärast nelja murdepalli tõrjumist enda kasuks kallutada. Seisul 2:2 sai Kanepi aga ise murde kätte ning sealt läks eestlanna oma teed. Seisul 5:3 oli Kanepil kasutada kaks matšpalli, millest teise ta realiseeris.

Järgmises ringis kohtub eestlanna Rootsit esindava Rebecca Patersoniga, kelle vanemad on aga eestlased. Edu korral võib Kanepi neljandas ringis madistama hakata aga õdede Williamsitega.

ENNE KOHTUMIST:

Mäng on kavas 7. väljaku neljanda kohtumisena, enne seda peetakse samal platsil kolm paarismängu. Nii võib eeldada, et Kanepi kohtumine algab südaöö paiku või veidi enne seda.

Kanepi on varem 21-aastase Teichmanniga kohtunud korra - 2016. aastal alistas eestlanna šveitslanna Padovas 6:2, 6:2.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles