Eesti korvpallikoondis alustab laagrit kümne mehega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise senine peatreener Tiit Sokk minutilisel mõtlemisajal hoolealuseid juhendamas.
Eesti koondise senine peatreener Tiit Sokk minutilisel mõtlemisajal hoolealuseid juhendamas. Foto: Oded Karni/FIBA

Eesti meeste korvpallikoondis alustab neljapäeval treeninglaagriga, et valmistuda eelseisvateks 2019. aasta maailmameistrivõistluste valikmängudeks. Esimesel treeningpäeval liitub koondisega kümme meest, ülejäänud viis jõuavad erinevatel põhjustel pisut hiljem.

Homme alustavad üldfüüsilist ettevalmisust peatreener Tiit Soku käe all Rain Veideman, Martin Paasoja, Jaan Puidet, Tanel Kurbas, Mihkel Kirves, Saimon Sutt, Karl-Martin Kask, Indrek Kajupank, Kregor Hermet ja Siim-Sander Vene.

Korvpalliliidu spordidirektor Alar Varraku sõnul on lahtine veel Rauno Nurgeri situatsioon. «Suhtlus käib aga seis on keeruline,» ütles ta.

Eelmises kvalifikatsiooniringis koondise liidrite hulka tõusnud Kristian Kullamäe saabub Eestisse 3. septembril. Sander Raieste liitub rahvusmeeskonnaga kõige hiljem 10. septembril. Kalev/Cramo juures järgmiseks hooajaks valmistuv Kristjan Kitsing peaks kõigi eelduste kohaselt laagrisse tulema 5. septembril. Maik-Kalev Kotsar kinnitas, et saab koondisega liituda, kuid kuupäev on veel selgumisel.

Eesti korvpallikoondis kohtub kahes kontrollmängus Belgia rahvusmeeskonnaga. Kohtumised toimuvad 6. septembril kell 19 Tartus ja päev hiljem sama algusajaga Rakveres. Esimene kohtumine MM-valikmängude teises ringis toimub juba 13. septembril koduses Saku Suurhallis kui vastamisi minnakse G-alagrupi täiseduga võitnud Saksamaaga. Kolm päeva hiljem, 16. septembril hakatakse võõral väljakul mõõtu võtma tugeva Serbia koondisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles