M-Sport on valmis Ogier'd asendama noore rootslasega?

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pontus Tidemand koos kaardilugeja Jonas Anderssoniga Rootsi ralli poodiumil
Pontus Tidemand koos kaardilugeja Jonas Anderssoniga Rootsi ralli poodiumil Foto: TT NEWS AGENCY / REUTERS

Eelmisel aastal WRC2 klassi maailmameistriks tulnud Pontus Tidemandil hakkavad kätte jõudma otsustavad ajad – kas mees teeb läbimurde WRC sarja või mitte?

27-aastane rootslane on hetkel tegemas MM-sarja kaasa juba viiendat hooaega WRC2 klassis. Kui 2013 aastal Tidemand juuniorite maailmameistriks tuli, uskusid paljud, et paari aastapärast sõidab noormees WRC sarja üldvõidu peale. 2014 aastal sai Tidemand ka WRC autoga sõita Rootsi MM-ralli, kus ta lõpetas tubli kaheksanda kohaga.

Seejärel liitus ta Škoda meeskonnaga ja on nüüdseks pikki aastaid sõitnud WRC2 sarja. WRC tippseltskonda ei aidanud sisse saada isegi see, et rootslane eelmisel aastal maailmameistriks tuli. Nüüd on ka mehe agent ise välja öelnud, et Tidemandil on kiiremas korras vaja leida koht tippseltskonnas.

«Teeme kõvasti tööd, et Pontus saaks koha WRC meeskonnas. Pärast pikki aastaid WRC2 on ta seda kohta kindlasti väärt. Ta on WRC2 sarjas saanud võite kirja rohkem, kui keegi teine,» vahendab Soome väljaanne Ilta-Sanomat Tidemandi agent Erik Veiby sõnu.

Soome väljaanne pakub, et M-Spordis võib Ogier' lahkumise puhul tema koha üle võtta just Pontus Tidemand. Samas on õhus ka kuulujutte, nagu oleks hoopis keegi soomlastest liikumas M-Sporti Teemu Sunineni kõrvale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles