Vetteli avarii näidissõidul põhjustas Räikköneni rool

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel
Sebastian Vettel Foto: Luca Bruno / AP

Neljakordne vormel-1 maailmameister Sebastian Vettel osales Milanos toimunud näidissõidul, kus lõhkus kohe oma sõidu alguses Ferrari esitiiva. Nüüd on teada ka väljasõidu põhjus.

«Ma vabandasin meeskonna ees. Ma läksin sõitma Kimi Räikköneni rooliga, millel on sidur teisel pool. Mul ei tulnud see isegi meelde ja sellel hetkel kui ma sellest aru sain, oli juba liiga hilja ja hoogu liiga palju,» vahendab Autosport.com Vetteli sõnu. 

«Ma küsisin meeskonnalt, et kas neil on võimalik vahetada esitiiba, et ma saaksin fännide ees vähemalt paar ringi rohkem sõita. Loomulikult oli see minu viga, aga mis teha. Õnneks on nüüd kõik okei,» rääkis Vettel.

Vormel 1 sarja sõitjatel on rooli küljes sidur erinevat moodi ja erinevatel külgedel vastavalt sõitjate enda eelistustele, nii et vahe pole mitte ainult Vetteli ja Räikköneni roolidel, vaid praktiliselt kõikide sõitjatel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles