Eesti poksilootuse teekond MMil lõppes ülinapi kaotusega USA meistri vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored poksijad Stiven Aasile (keskel punases) kaasa elamas koos Artur Sinilillega (vasakul).
Noored poksijad Stiven Aasile (keskel punases) kaasa elamas koos Artur Sinilillega (vasakul). Foto: Eesti Poksiliit

Üle pika aja Eesti lipu poksi juunioride maailmameistrivõistlustele viinud Kohtla-Järvelt pärit Stiven Aas pidi kaheksandikfinaalis tunnistama USA meistri Alexis Espino ülinappi paremust.

Aas suutis USA esinumbrile korralikku vastupanu osutada, kuid pidi lõpuks leppima napi 2:3 punktikaotusega. Kaotus tugeva poksiriigi parima vastu oli küll kibe, kuid Aas näitas, et suudab konkurentsi pakkuda ka kõrgeimal tasemel.

"Stiven Aas tegi MM-il korraliku esituse, mis näitas, et liikumine on õiges suunas ja ülesmäge!" jäi poksikoondise koordinaator Artur Sinilill rahule.

"Kaotada USA poksijale nii napilt on juba tulemus omaette! Võidust jäi puudu võibolla enesekindlusest, kuigi ka seda on raske hinnata, sest kaotus oli tõesti äärmiselt napp. Stiveni tänast taset võib aga igaljuhul pidada konkurentsivõimeliseks. Teeme korraliku analüüsi ja paneme paika suunad, et täiskasvanute klassis veel paremaid tulemusi saavutada!"

Stiven Aas on omavanuste parim poolraskekaalu poksija, kes võistleb kaalukategoorias kuni 81-kilogrammi. Noorte maailmameistrivõistlused toimusid Budapestis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles