Kirdi alistanud ja 50 000 dollarit võitnud Hofmann: ma ei teagi, mida selle rahaga teha!

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Hofmann
Andreas Hofmann Foto: EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT

Zürichis toimunud kergejõustiku Teemantliiga finaaletapil 91.44ga esikoha võitnud ning 50 000 dollarit teeninud Andreas Hofmann jääb oma hooajaga väga rahule.

«Seda võistlust ei saa võrrelda Euroopa meistrivõistluste või mõne muu võistlusega. Kui olen oma viimase võistluse teinud, lähen koos oma tüdruksõbraga Berchtesgadenisse, jätame telefonid koju ning laseme nii kehal kui vaimul puhata,» ütles Hofmann, et kavatseb peagi aja maha võtta.

Võistlustest rääkides oli sakslane mõistagi rahulolev. «Ütlesin juba eile, et 90 meetrit on võimalik. Olen jätkuvalt heas vormis. Tundsin, et andsin endast täna 100 - 110 protsenti. Kui oda käest lendu lasin, teadsin, et see lendab kaugele. Aga ma ei osanud 91 meetrist unistada. Ma ei teagi, mida auhinnarahaga teha, aga raha on alati tore,» jätkas ta.

Kogu hooajaga võib Hofmann jääda rahule. «Minu hooaja kokkuvõte: kaks Teemantliiga võitnu, Teemantliiga üldvõit, uus isiklik rekord ning neli võistlust üle 90 meetri. Suurepärane.»

Odaviske Teemantliiga finaalvõistluse teise koha teenis Magnus Kirt 87.57-ga, kolmas oli 85.76-ga Thomas Röhler.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles