USA lahtised jätkavad üllatamist: asjad pakkis kokku maailma teine reket

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caroline Wozniacki
Caroline Wozniacki Foto: Geoff Burke / USA TODAY Sports

USA lahtiste naiste üksikmängu turniir jätkab üllatamist. Turniiri kolmandas ringis langes konkurentsist maailma teine reket Caroline Wozniacki.

Wozniacki kaotas tund ja 41 minutit kestnud mängus 4:6, 2:6 maailma 36. reketile Lesia Tsurenkole. Mäng peeti Louis Armstrong väljakul, mille avamängus alistas mäletatavasti eestlanna Kaia Kanepi maailma esireketi Simona Halepi.

Ühtlasi tähendab kahe maailma parema reketi langemine seda, et teist suure slämmi turniiri järjest ei pääse kaks kõige paremat asetust omavat naist turniiri teise nädalasse. Viimati juhtus 2014. aasta Prantsusmaa lahtistel nii, et kumbki esimesest kahest asetusest ei jõudnud kolmandasse ringi.

«Üldiselt ootan seda hooaja faasi väga ning oleksin tahtnud veel mängida. Aga mis seal ikka, tuleb end uuesti kokku võtta,» ütles Wozniacki kaotuse järel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles